Bıyık’ın stadyum projesi tamam

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Bıyık’ın stadyum projesi tamam
28.03.2019 - 14:58

31 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şube Başkanı Erdoğan Bıyık projeleri arasında yer alan stadyum için “ Gereken yapılacak” sözünü aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Belediye Başkanı olduktan sonrası içinde çalışmalarını yürütüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği kurum ve müdürlük ziyaretlerinde projeleri için ön görüşmeler yapan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce’nin önemli sorunları arasında yer alan ve ihtiyaç haline gelen stadyum için Türkiye Futbol Federasyonu As Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez’den “ Stadyum için aracı olacağız” sözünü aldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şube Başkanı olan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayının misafiri olarak Düzce’ye gelen Türkiye Futbol Federasyonu As Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez amatör spor kulüpleri temsilcileri ile bir araya geldi.

Programa MHP Kocaeli Milletvekili olan Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı’da katıldı.

Programdan sonra yaptığı açıklamalarda MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın  Düzce Şehir Stadyumu projesi için değerlendirmelerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu As Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Erdoğan Bıyık’ın spor adamı olarak başarılı işlerin altına imza attığını belirterek Stadyum için aracı olacaklarını vurguladı.

Düşmez, “ Erdoğan Bey bizim çok değerli, ailemizin bir ferdidir. Biz Amatör Spor Kulüpleri olarak çok geniş bir aileyiz. Spor adamı olarak belediye başkanı olursa her konuda tüm Düzce’yi kucaklayacağına inanıyorum. Ama Düzce’de spor öncelik sıralarında olacaktır. Spor ile ilgili olarak güzel projelerinin olduğunu ben biliyorum. Bizlerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bütün projelerine destek olma konusunda aracı olacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız, Spor Genel Müdürümüz ve Türkiye Futbol Federasyonu ne gerekiyorsa bizlerde buraya stadyum yapılması, projenin öncelikli olması konusunda  ne gerekiyorsa, elimizden geleni yapacağız. Biz bu konuda gerekli yerlere baskı unsuru olur ve bu konuda elimizden geleni yaparız.