Kızılcahamam’a tam kadro katıldılar

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Kızılcahamam’a tam kadro katıldılar
29.04.2019 - 19:51

AK Parti tarafından Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme toplantısına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyeleri de katıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenli aralıklarla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısının 28’incisi Ankara Kızılcahamam’da yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlanan toplantıda Düzce de tam kadro temsil edildi. Kapanış konuşmasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı toplantıya 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Çilimli İlçe Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka İlçe Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belde Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ile AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş katıldı.

Toplantıda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istişare toplantılarının önemine vurgu yaparak “bu toplantıların benzerlerini teşkilat ve milletvekilleri ile tekrarlayarak önümüzdeki dönemin yol haritasını şekillendireceğiz. Bu güzel geleneğin tüm şehirlerimizde teşkilatımızın, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimizin katılımıyla düzenli olarak devam ettirilmesi çok önemli” ifadelerini kullandı.