Barış Gümüş ekibiyle iddialı geliyor

DüzceSonHaber

Barış Gümüş ekibiyle iddialı geliyor
18.01.2020 - 11:40

Düzce’de CHP Kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. 19 Ocak 2020 tarihinde yapılacak CHP Merkez İlçe Kongresi’nde aday olan Barış Gümüş, tecrübe ile gençliğin iç içe geçtiği bir yönetim oluşturduklarını, Merkez İlçe Yönetimi’ne  geldikleri takdirde, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim uygulayacaklarını, partiyi ve Düzce’yi  hak ettiği yere taşıyacaklarını, ilk seçimlerden de başarılı olacaklarını söyledi.

CHP HER ZAMAN GENÇLERE ÖNEM VERMEKTE…

CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Barış Gümüş yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman gençlere önem verdiğini  ve onları önemli konumlara getirdiğinin altını çizerek “ Ben de ne şanslıyım ki, o gençlerden biriyim. Partimden  Merkez İlçe Başkan Adayıyım. İnşallah partililerimizin de teveccühü ile iş başına geleceğiz.   Biz gençler çıktığımız bu yolda, büyüklerimizin tecrübe ve düşünceleriyle kazanacağımız zaferler hepimizindir. “

UZLAŞTIRICI VE KUCAKLAYICI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI…

“ Biz Cumhuriyet Halk Partililer, vizyonu olan, dürüst, çalışkan, hoşgörülü, güler yüzlü, toplumda karşılığı olan kişilerle adil ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsemeliyiz. Yönetim anlayışımız uzlaştırıcı ve kucaklayıcı olmalıdır” diyen Gümüş sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler geleceğe, yeni hedeflere ve çalışmalara bakacağız. Artık bir değişim zamanı geldi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, büyüklerimizin tecrübesini, kadının gücünü, gençlerin heyecanını ve enerjisini artık sahaya daha fazla yansıtmalıyız. Başta Merkez İlçe Teşkilatımız olmak üzere, kadın ve gençlik kollarımız aktif olarak harekete geçirilip, çalışmalarına fırsat ve destek verilmelidir. Kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasi hayata katılımının arttırılması demokrasimize ve partimizin gücüne güç katacaktır.”

“SAĞLAM KADROLARLA, İNANÇLI VE AZİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMASI İÇİN MÜKELLEFİZ”

CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Barış Gümüş “Bizler çıktığımız bu yolda, Düzce’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin sağlam kadrolarla, inançlı ve azimli bir şekilde çalışması için mükellefiz. Bunu tabana yansıtmak öncelikli vazifemizdir. Parti içi meselelerimizi derhal çözüme kavuşturup, düzgün bir yönetim anlayışı ile çalışmalara başlanmalı ve önümüzdeki seçimlere hazırlanmalıyız.

Umut ve değişim için, hoşgörü ve güler yüzlü bir yönetim için, en önemlisi ise çocuklarımızın geleceği için politika yapacağıma söz veriyorum.”şeklinde konuştu.

“GELECEK DEĞİŞİM TARİHİNİ YAZANLARIN BİRLİKTELİĞİ İLE KURULACAKTIR...”

“Atamızın emaneti olan partimize yüksek enerjimiz ve ümitlerimizle geleceğe taşımak adına bir kardeşiniz olarak CHP Merkez İlçe Başkan Adaylığımı daha önce takdirlerinize sunmuştum.  Unutmayalım ki biz gençler mücadele alanlarında oldukça tarihi yeniden yazacak bir kudretin sahibiyiz. Gelecek değişim tarihini yazanların birlikteliği ile kurulacaktır. “diyen Gümüş;

“ÇÖZÜM UMUT CUMHURİYET HALK PARTİSİ’DİR… “

“Sizlerin de bildiği gibi ülkemiz çok zorlu bir dönemden geçmekte. 17 yıldır ülkeyi tek başına yöneten siyasi iktidar; var olan toplumsal, ekonomik ve siyasi sorunları çözemediği gibi bu sorunlara daha büyüklerini eklemiş ve maalesef Türk Milletinin derdine derman olamamıştır. Çözüm, umut Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Ülkesine, devletine, bayrağına, Atatürk Cumhuriyeti’ne bağlı ve Düzce aşığı bir Türk genci olarak, Atamızın Gençliğe Hitabesinin ışığında, en azından yaşadığımız bölgenin sorunlarının çözümüne katkı sağlayabilmek ve insanlara dokunabilmek amacıyla Merkez İlçe Başkanlığı’na talibim.

 Tüm ekip arkadaşlarıma bu sorumluluğu yüksek görevi benimle birlikte almayı kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum.

HEDEFİMİZ PARTİMİZİ DÜZCE’DE DAHA DA BÜYÜTMEK VE BÜYÜTÜRKEN BİRLEŞTİRMEKTİR.

“ Parti üyesi büyüklerim ve kardeşlerimle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda tecrübe ile gençliğin iç içe geçtiği bir yönetim oluşturma konusunda mutabık kaldık. Hedefimiz partimizi Düzce’de daha da büyütmek ve büyütürken birleştirmektir.

19 Ocak 2020  tarihinde yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde, delegelerimizin teveccüh göstererek bana ve arkadaşlarıma bu onurlu görevi vermeleri durumunda Düzce’mizi dostluk, kardeşlik ve barışın merkezi yapacağımıza ve bununla birlikte Düzce’nin  marka kent kimliğini güçlendireceğimize canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.