İttifak vekili Çakır’dan Yemenici’yi seçmediniz hizmet yok iması

DüzceSonHaber maske-mesafe-hijyen

20.09.2020 - 12:15

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili olduğu bir dönemde, Akçakoca’nın neden teşvik kapsamından çıkarıldığı  net bir şekilde belli oldu.  AK Parti İlçe kongresinde kürsüye çıkan Fahri Çakır, “Akçakoca Cüneyt Yemenici ile devam etseydi, hiçbir hizmet gecikmezdi “ dedi…

Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi istimlak paraları, 3’üncü köprüye çıkacak sahil yolunun Akçakoca bölümüne çivi çakılmaması, sahillere yapılacak dalga kıranlar, yeni hastane inşaatı ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projelerinin neden rafa kaldırıldığı AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın ilçe kongresinde yaptığı konuşmadan sonra daha iyi anlaşıldı. 31 mart belediye başkanlığı seçimlerini kaybeden AK Parti, projeleri geciktirerek kaybettikleri seçimin faturasını Akçakoca halkına kesti.

Esvet Sarıoğlu’nun ilçe başkanı seçildiği kongrede baklayı ağzından çıkaran AK Parti Düzce milletvekili Fahri Çakır, Akçakoca “AK parti demediği için hizmet gecikmeli geliyor”  ifadelerinde bulundu.

AK parti Düzce Millet Vekili Fahri Çakır’ın AK Parti ilçe kongresinde yatığı konuşmanı yankıları sürüyor. İlçe kongresine katılan delegelerin de homurdanmasına neden olan konuşmada, Akçakoca’ya gelmesi gereken yatırımların neden geciktirildiği net bir biçimde ortaya çıktı.

Akçakoca halkının Cüneyt Yemenici yerine  Okan Yanmazı seçtiği için  Akçakoca’ya  yapılması düşünülen projelerin çok yavaş ilerlediğini itiraf eden Çakır, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant’ın haftalar önce söylediği, Akçakoca’nın Düzce tarafından engellendiği iddialarını da ispat etmiş oldu..

Çakır’ın Akçakoca’nın genel çıkarları aleyhine yaptığı konuşma sonrası gözler Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant, Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgöre, CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yaşar Fil ile Saadet Partisi ilçe Başkanı Mustafa Zorlu ve diğer STK temsilcilerinin nasıl bir tutum alacağına çevrildi

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz