Bıyık’ın karşısında duramadılar

Düzce Son Haber Gazetesi; Düzcede gündem, asayiş, spor, siyaset ve Düzce Belediyesi bulabileceğiniz haber portalıdır.

Bıyık’ın karşısında duramadılar
29.09.2018 - 14:01

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Temsilciliği seçimleri bir çok Ali-Cengiz oyununa sahne oldu. Erdoğan Bıyık’ı yıkarız diye yola çıkan rakipleri, liste dahi çıkaramayarak seçimlerden çekilmek zorunda kaldılar.

Yıllardır ASKF Düzce İl Temsilciliği görevini başarıyla yürüten Erdoğan Bıyık, dün akşam (28 Eylül 2018) tarihinde yapılan seçimlerle yeniden başkan seçildi. Ancak seçimlerde bir çok Ali-Cengiz oyunu döndürmeye çalışanlar ise Bıyık’ın karşısında tutunamadılar.

Önce Kadir Pandul adayım dedi

ASKF seçimlerine 1 hafta kala Akçakocalı iş adamı Kadir Pandul, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ancak Pandul’un kongre delegesi olmadığı öğrenilince seçimlerden çekilmek zorunda kaldı. Pandul ve ekibi “Yıkacağız” diye yola çıktıkları Bıyık karşısında seçime giremeden yenildiler.

Yerine bir başka isim çıkardılar ama…

Kadir Pandul, seçimlerde aday olamayınca yerine isimli şahsı gönderdi. Hazırlanan yönetim listesi delegelere sorulmadı. Divan Başkanı Ali Dilber, listede adı olanları açıklayınca ismini duyan ve kendilerinden görüş sorulmadığı söyleyen kişiler listeden çekilmek istediklerini söylediler. Bunun üzerine listede eksiklik yaşanınca divan Başkanı Ali Dilber, listeyi tamamlamak için Özgür Canpolat’a süre verdi.

Süresi içinde tamamlayamadı

Ancak Özgür Canpolat, kendisini ileri süren kişilerin oyununa gelerek listeyi tamamlayamayınca seçimlerden çekilmek zorunda kaldı. Bu durum karşısında seçime tek liste ile giren Erdoğan Bıyık’ın ilk sırada olduğu liste seçimi kazandı.

Erdoğan Bıyık’ın listesi şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil; Erdoğan Bıyık, Korhan Öztekin, Reep Abayrak, Önder Atasoy, Bayram Ali Kubilay, Ziya Denizgez, Cezmi Aydın, Erkan Yılmaz, Reşat Ekinci, Metin sayar ve Sabahattin Kardüz.

Yönetim Kurulu Yedek : Murat Postoğlu, Murat Öztürk, Cafer Şimşek, Ali Caboğlu, Çetin Bal, Celalettin Arslan, Afer Kınay, Ali Topçu ve Mustafa Kalkan.

Denetim Kurulu Asil : Sabri Özbek, Nuh Yüksel ve Cengiz Veli.

Denetim Kurulu yedek : Orhan Altanlar, Murat Gülaçtı ve Mehmet Bal.

Disiplin Kurulu Asil: Tuncay Ustabaş, Faruk Turgut ve Fevzi Dindar.

Disiplin Kurulu Yedek : Bülent Yılmaz, Muhammet Kasım Polat ve Mevlüt Çakmak.

Onur Kurulu Asil : İhsan Çetin, Selahattin Kudu ve Hayrettin Günal.

Onur Kurulu Yedek : Hidayet Şen, Yavuz Ersoy ve Mustafa Aydın.

Konfederasyon Delegeleri Asil : Erdoğan Bıyık, Korhan Öztekin, Metin Sayar, Murat Postoğlu, Recep Albayrak, Tezcan Solmaz, Harun Salih Albayrak ve Ferhat Çetin.

Konfederasyon Delegesi Yedek : Ali Topçu, Afer Kınay ve Uğur Özenen.