Bravo periler

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Bravo periler
24.03.2019 - 19:15

Adana’da oynanan ve Fenerbahçe, Botaş, Emlak Konut gibi birbirinden güçlü 6 takım ile yükselme maçlarına çıkan Potanın perileri aldıkları galibiyetlerle 1. lige çıktı.

Adana’da 19-24 Mart tarihleri arasından yapılan Kadınlar Basketbol Ligi 6’lı finallerinde Giresun Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Emlak Konut spor’u yenen Potanın Perileri, Bayanlar Basketbol 1. Ligi’ne çıktı. 19-24 Mart tarihleri arasında oynanan ve Basketbol bayanlar liginin çok güçlü takımlarından Fenerbahçe Gelişim, Giresun Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Emlak Konut ve BOTAŞ gibi takımlarla Adana’da oynanan Fianla maçlarında hiç mağlubiyet almadan bütün maçlarını kazanan Düzce Belediyesi Bayan Basketbol Takımı namağlup olarak 1. lige çıkma başarısı gösterdi.

1.lige çıkma başarısı gösteren Potanın perilerini final maçında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, eşi Nursel Ay, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu’da yalnız bırakmadı. Dursun Ay, şampiyonluk pastasını kestikten sonra yaptığı açıklamada; “Adana’da oynanan Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Şampiyonu Düzce Belediyespor sporcularımızla şampiyonluk maçı öncesinde şampiyonluk pastasını kestik. 1. lige çıkan takımımızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.