Büyük emek harcadı

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Büyük emek harcadı
21.05.2019 - 22:49

Düzce Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nın son dönemde gösterdiği başarı 9 yıl öncesine dayanıyor. Kulübü kuran ve Düzce Belediyesi’nden destek almamasına rağmen takımı borçsuz playofflara kadar yükselten Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu’nun emeklerinin ise görmezden gelinmemesi gerekiyor.

Düzce Belediyespor Kulübü yaklaşık 9 yıl önce siyasette de aktif olan Hatun Albayrak Şengüloğlu tarafından kuruldu. Kulüp başkanlığı ile birlikte özellikle basketbol ve voleybol dallarında büyük başarıların gelmesi de hem fedakarlıkla hemde büyük zorlukla oldu.

CANINI DİŞİNE TAKTI

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu kulübün spor branşlarında başarılı olması için adeta canını dişine taktı. Düzce Belediyesi’nden yeteri kadar destek almayan Şengüloğlu, tüm olumsuzluklara rağmen basketbol ve voleybol takımlarının hem erkekler hem kızlar takımlarının en üst seviyeye yükselmesini sağladı.

KLÜP BÜNYESİNDEN BİR ÇOK BAŞARILI SPORCU ÇIKTI

Düzce Belediyespor basketbol kız-erkek ve voleybol kız-erkek takımlarından bir çok başarılı isim çıkarak hem Düzce’nin adını duyurdular hemde milli takımlara kadar yükselme başarısını gösterdiler. Oynanan maçlar sonrası Düzce Belediyespor Kulübü oyuncuları kimi zaman haftanın oyuncusu kimi zaman ligin en iyi oyuncusu seçilme şansı yakaladılar.

DEV BÜTÇELİ TAKIMLARA KAFA TUTTULAR

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı dar bütçesine rağmen bir çok sponsoru ve ciddi bütçesi olan takımlara adeta kafa tuttu. Büyük bütçeli takımlara sahayı dar eden basketbol ve voleybol takımlarının oyuncuları spor camiasından sık sık övgü aldılar.

TÜRKİYE HATUN ALBAYRAK ŞENGÜLOĞLU’NU KONUŞUYOR

Diğer yandan küçük bütçelere rağmen takımı başarıdan başarıya koşturan ve parasal olarak ciddi gelirleri olmamasına rağmen oyunculara ve resmi kurumlara borcu olmayan Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu’nun bunu nasıl başardığı merak konusu oldu. Şengüloğlu’nun başarısı tüm Türkiye’de özellikle spor camiası içinde de oldukça ses getirdi.

EMEKLERİ HİÇE SAYILMAMALI

Son olarak Düzce Belediyespor erkek Basketbol takımını playofflara kadar yükselterek kadroyu kısıtlı bütçelerle kuran Şengüloğlu’nun emeklerinin de hiçe sayılmaması gerekiyor. Bir daha ki döneme Şengüloğlu’na daha büyük destekler verilmesi ve takımların daha üst liglerde boy göstermesi isteniyor.