Düzcespor zor durumda

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Düzcespor zor durumda
17.06.2019 - 18:24

Düzce’nin bir dönem yeşil sahalarda fırtına gibi esen gururu Düzcespor son dönemde kaderine terk edildi. Son başkan Orhan Aydın’ın da görevinden istifa edeceği kesinleşti. Diğer yandan Düzce Belediyesi’nde de yaşanan maddi sıkıntıdan dolayı Düzcespor’a bütçe ayrılamayacağı tahmin ediliyor. Düzce’nin koca çınarı çürümeye mahkum ediliyor.

Düzce’nin yeşil sahalarda gurur kaynağı olan ve bir dönem fırtına gibi esen Düzcespor kaderine mahkum ediliyor. Son başkan Orhan Aydın’ın da düzenleyeceği basın toplantısıyla görevinden istifa edeceği kesinleşti.

Belediye sahip çıkamayacak

Diğer yandan Düzce Belediyesi’nin de son dönemde yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle Düzcespor’a destek olamayacağı tahmin ediliyor. Orhan Aydın’ın da Düzce Belediyesi’nin söz verdiği gerekli maddi desteği vermediği için istifa ettiği iddia ediliyor.

Yönetim iyi oluşturulmalı

Düzcespor yönetimi tamamen hatır gönül üzerine oluşturuluyor. Ciddi maddi geliri olmayan isimlerin yönetime aldığı Düzcespor’un bu şekilde yönetilmesi de mümkün gibi görünmüyor. Yönetimde Düzcespor’a ciddi anlamda bütçe ayıracak isimlerin olmaması istifa sürecini de beraberinde getirdi.

Ligden düşer mi?

Diğer yandan Düzcespor’un yeni sezona hazırlanması ve transfer yapması için bir önce yeni yönetimin oluşması gerekiyor. Ancak kısa süre içerisinde de yeni yönetimin oluşturulması ve transfer yapılması imkansız durumda. Bu sebeple Düzcespor’un ligden düşebileceği konusunda endişeler oluştu.