Düzcespor taraftarları TFF’nin kararını protesto etti

DüzceSonHaber

8.07.2020 - 21:38

TFF 3’ncü lig 1’nci grupta mücadele eden Düzcespor, federasyonun kararının ardından play-off şansını kaybedince taraftarlar durumu protesto etti. 

TFF, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2’nci ve 3’ncü lig liderlerinin bir üst lige çıkmasına, her iki ligin ikinci ile beşinci sırasında yer alan takımların play-off oynamasına karar verdi. Kararla birlikte ligde 3’ncü lig 1’nci grupta 6’ncı sırada yer alan Düzcespor play-off şansını kaybetti. Düzcespor taraftar grubu Kırmızı Şimşekler, TFF’nin aldığı kararı protesto etmek amacıyla Anıtpark Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Düzcespor taraftarları adına açıklama yapan tribün lideri Emir Kirazoğlu, “Kırmızı Şimşekler taraftar grubu olarak diyoruz ki Türkiye Futbol Federasyonu’ndan çıkan karar Düzcespor için hüsran olmuştur. Çünkü 2. ve 3. ligler için alınan karara göre Düzcespor play-off mücadelesinin dışında kalmıştır. Bu karar Düzcespor’un hakkının gasp edilmesi demektir. Sezon boyunca ligde başarılı sonuçlar alan Düzcespor, masa başında mağlubiyete uğratılmıştır. Biz taraftar grubu Kırmızı Şişmekler olarak bu durumu şiddetle kınıyoruz.  Koca çınarımızın Düzcespor görmezden gelinmiş, hakkı yenilmiştir. Bu kararı şiddetle kınıyoruz. Bütün Düzcelileri TFF’yi protesto etmeye davet ediyoruz.” dedi.

Basın açıklamasının ardından taraftarlar üzerinde “Adalet İstiyoruz” yazılı siyah çelenkle sloganlar atarak yürüdü. Düzcespor taraftarları yarın TFF’nin İstanbul’da bulunan tesislerinin önünde protestoda bulunacağını bildirdi. 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz