Düzcespor baki futbolcular ruhsuz

DüzceSonHaber

Düzcespor baki futbolcular ruhsuz
10.05.2021 - 19:45

Bu sezon Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin uğraşlarıyla ayrı bir hava yakalayan ve Düzce’ye heyecan kazandıran Düzcespor, bazı futbolcuların şımarık ve ruhsuz tavırları nedeniyle 2.lig hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Koca çınar Düzcespor bu yıl hem yönetimi hem taraftarıyla Düzce’ye ayrı bir hava kattı. Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin çabalarıyla birlikte kulübün borcu kalmadı, bunun yanında ise futbolcuların tüm paraları ve maaşları ödendi. Maaşlar ve transfer bedellerinin yanı sıra 3. Ligde akıl almaz primlerle birlikte futbolcular ihya edildi.

Ancak Düzce’nin ve yönetimin canını dişine taktığı 3. Ligde futbolcular aynı tepkiyi veremedi. Aynı lig ve grupta yer alan bir çok futbol kulübünün hayranlıkla baktığı, futbolcuların oynamak için can attığı Düzcespor’un bazı mevcut futbolcularının ruhsuz ve şımarık tavırları, takım içinde hakimiyet kurma çabaları, Düzcelilerin ve Düzcespor’un 2. Lig hayalini öteledi.

Ancak yaşadıkları başarısızlığın ardından hiç etkilenmeyen ve profesyonellik özrünün arkasına sığınan ruhsuz futbolcular Düzce’den gidecekler. Futbolcuların gitmesi ile Düzcespor değerinden ve büyüklüğünden hiçbirşey kaybetmeyecek.  Düzceliler ise ruhsuz futbolcuları anılarıyla anmayacak.

Çünkü Düzcespor baki, senelerin takımıyken, futbolcular ise ruhsuz olarak Düzce tarihine geçecekler. Play-Off karşılaşmalarında deplasmanda rakibi 68 Aksaray Belediye Spor kulübünü 2-1 yenerek avantaj elde eden Düzcespor ruhsuz futbolcular nedeniyle kendi evinde 3-0 yenilince play-off ve 2. Lig hayallerine veda etmek zorunda kaldı.