Düzcespor yönetimi tam gaz devam

DüzceSonHaber

Düzcespor yönetimi tam gaz devam
15.05.2021 - 12:00

Düzcespor Yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada 2. Lig iddialarının gelecek sezonda da devam ettiği belirtilerek, Gökhan Kapoğlu başkanlığında ki yönetimin tam gaz devam edeceği mesajı verildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

54 yıllık koca çınar Düzcespormuz, 2. Lig iddiası ile başladığı bir sezonda son maçlarda yaşadığı şansızlıklar neticesinde, bir kez daha şampiyonluk kapısından dönmüş, umutlarını yeni sezona bırakmıştır.

Bu durum,  dünyanın en büyük kulüplerinin dahi etkilendiği,  gelirlerimizin yok seviyesine indiği ağır pandemi koşullarına rağmen, maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçmamış başkan ve yönetim kurulu üyelerini  derinden üzmüştür.

Hiç birimizin olmasını istemediği bu şansız dönem, başarı, azim ve kararlılığımızda herhangi bir eksikliğe sebep olmadığı gibi tam aksine yeni sezon için motivasyonumuzu bir kat daha artırmıştır.

Bu süreçte her zaman yanımızda olan taraftarımıza,  basınımıza, takımına her daim destek veren Düzceli hemşerilerimize teşekkür ederiz.

Geçmiş dünde kaldı şimdi yeni şeyler söylemek lazım…

Düzcespor yönetimi olarak istikrarlı, sürdürülebilir başarı ve hedefimiz ışığında Takdir-i ezele teslimiz ama gayrete de aşığız şiarıyla kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz.

Yeni dönemde, bürokratından seçilmişine, sivil toplum temsilcisinden sanayici ve esnafına kadar bütün paydaşlarımızla kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde, şampiyonluğa inanmış bir şehir hedefi için çaba sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Eksiklerimizin farkındayız.  2. Lig hedefimize ulaşmak için daha güçlü bir kadro ile bu şehre özlediği şampiyonluk sevincini yaşatacağız.

Saygılarımızla.”