3 kardeş toprağa verildi

Tezcan SOLMAZ/DÜZCECSONHABER

3 kardeş toprağa verildi
19.12.2018 - 14:17

Yığılca İlçesi’ne bağlı Hoşafoğlu Köyü’nde 14 Aralık tarihinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 3 kardeş gözyaşları içinde toprağa verildi. Çocukların babası Muhammed Korkmaz bacağı kırık olduğu için cenaze namazına bir aracın içinde katıldı.

Düzce’nin Yığılca İlçesi Hoşafoğlu Köyü’nde 14 Aralık 2018 tarihinde Muhammed Korkmaz’a ait evde çıkan yangında Medine Korkmaz (12), Emirhan Sadi Korkmaz (10) ve Umut Eren Korkmaz (8) hayatını kaybederken baba Muhammed Korkmaz ise camdan atlayarak bacağını kırdı. 3 kardeşin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerinin ardından Yığılca İlçesi Hoşafoğlu Köyü’nde öğlen namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından aynı köy mezarlığına defin edildi.

3 kardeşin anneleri terk ettikten sonra bakımlarını üstlenen ve yangın olduğu gece damadında olan babaanne Fatma Korkmaz torunları için dakikalarca göz yaşları dökerek tabutlarına sarıldı ve ağladı. Baba Muhammed Korkmaz ise bacağı kırık olduğu için çocuklarının cenaze namazına hafif ticari aracın arkasına hazırlanan özel bölmeden katıldı. Acılı baba kendisinden görüntü almak isteyen gazetecilere ise tepki göstererek “Çekmeyin” diye feryat etti.

Cenazeye Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri ve köy halkı katıldı.