Davası için koşmaya devam ediyor

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

Davası için koşmaya devam ediyor
24.01.2019 - 13:12

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in istifasının ardından göreve gelen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yaklaşık 1 buçuk yıl sonunda tüm Düzce’nin gönlünü kazanan bir belediye başkanı profili çizdi. Ay, tekrar aday gösterilmemesine rağmen partisi ve davası için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, göreve geldiği günden bugüne kadar aralıksız çalışarak Düzcelilerin gönlünde yer etmeyi başardı. Ay, göreve geldiğinde kendisinden beklenmeyen performansı sergiledi  ve tekrar belediye başkan adayı gösterilme ihtimali yükseldi. Ancak Ay, AK Parti tarafından aday gösterilmedi. Buna rağmen küsmeyen, arkasını dönmeyen ve davasına hizmet etmeye devam eden Belediye Başkanı Ay, her kesimin gönlünü almaya devam ediyor.

Rakipler de itiraf etti

Düzce Belediye Başkan adayı gösterilmeyen Dursun Ay’ın bu durumu rakiplerini de sevindirdi. Ay’ın rakipleri Belediye Başkanı adayı olması durumunda karşısında seçim kazanmakta zorlanacaklarını her ortamda itiraf etmeye başladılar.

Hastaları ziyaret etti

Belediye Başkanı Ay, son olarak hastanede yatan hastaları ziyaret ederek eksikleri olup olmadığını sordu. Ay, hastanelerde yatan tüm hastalara şifalar diledi.