İlaç alamıyorum dedi sonrası haberde

Tezcan SOLMAZ/DÜZCESONHABER

İlaç alamıyorum dedi sonrası haberde
15.05.2019 - 17:25

Fatih Mahallesi D-100 yan yolda meydana gelen olayda bir kişi ilaç alamadığı iddiasıyla binanın tepesine çıktı. Önce kendisini atacağını söyleyen şahıs daha sonra inşaata bulunan kiremit parçaları ile vücudunu paramparça etti.

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre epilepsi (sara) hastası olduğunu iddia eden Fırat Gül isimli şahıs bir binanın 4. Katına çıkarak ilaç alamadığı iddiasıyla kendisini aşağı atacağını iddia etti. Görgü tanıklarının haber vermesi ile olay yerinde çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kendisini ikna etmek için binaya çıkan polislere tuğla fırlatan şahıs aşağı inmemekte kararlı olduğunu söyledi.

Şahsın yanına çıkan polislerin yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sırasında Fırat Gül, inşaatta bulunan tuğla parçaları ile vücuduna zarar verdi. Polisin ikna etmesi sonrasında çatıdan indirilen şahıs 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmeyince, Şehit Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.