Özellikle genç kızlara ahlaksız sorular soruyor

DüzceSonHaber

Özellikle genç kızlara ahlaksız sorular soruyor
31.03.2020 - 16:49

Düzce sokaklarında dolaşan ve özellikle genç kızlara ve kadınlar başta olmak üzere gayri ahlaki sorular sorarak sokak röportajları yapan ve bu röportajları da sosyal medya hesaplarında paylaşan şahıs, Düzcelilerin tepkisine neden oluyor. Düzceliler, sosyal medya hesaplarından aylardır yaptığı gayri ahlaki paylaşımları yayınlayan kişi için başta Düzce valisi Dr. Zülkif Dağlı ve cumhuriyet savcılarının harekete geçerek gereken cezasının verilmesini de istediler.

Dünya ve Türkiye yeni tip korona virüs (COVİD-19) salgını ile uğraşırken, sosyal medya fenomeni olmaya çalışan bir şahsın sosyal medya aracılığı ile yaptığı gayri ahlaki sorulardan oluşan sokak röportajları tepkilere neden oldu.

Düzce sokaklarında gezerek çoğunlukla genç kız ve bayanlara gayri ahlaki sorular soran genç, yaptığı röportajları ise video ile kaydederek kendi sosyal medya hesaplarından yayınlıyor.

Bu duruma tepki gösteren Düzceliler ise video ve paylaşımları röportaja katılanların ailelerinin ve yakınlarının görmesi halinde çok acı olaylar yaşanabileceğini belirterek yetkililerin özellikle Vali Dr. Zülkif Dağlı ve cumhuriyet savcılarının harekete geçmesini beklediklerini ifade ettiler.