Şahin Başkan hakkında takipsizlik verildi

DüzceSonHaber

Şahin Başkan hakkında takipsizlik verildi
14.07.2020 - 15:40

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in MHP’den ihraç edilmesine neden olan Bayan Milli Voleybol Takımıyla ilgili paylaşımı sonrası CHP eski milletvekili Aylin Nazlı Aka, Şahin hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık Şahin hakkında takipsizlik kararı verdi.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bayan Milli Voleybol Takımı hakkında paylaşım yapmış ve bazı kesimlerin tepkisini bazı kesimlerinin ise takdirini kazanmıştı. Ancak MHP’den belediye başkanı olan Şahin, partiden ihraç edildi.

Ardından CHP eski milletvekili Aylin Nazlı Aka, yaptığı paylaşım nedeniyle Şahin hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık makamı suç duyurusu karşısında takipsizlik kararı verdi.

Şahin açıklamasında “Bayan milli voleybol takımının kıyafeti ilgili yapmış olduğum tesettür paylaşımımdan çok rahatsız olan ve hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunan CHP Ankara eski Milletvekili Aylin Nazlı Aka'nın başvurusu ile ilgili takipsizlik kararı verildi. Adli makamlarca, yapmış olduğum paylaşımda suç unsuruna rastlanmadı. Aylin, üzülmüş müdür?” dedi.