Özel Çağsu Hastanesi’nde gaz dediler apandisit çıktı

DüzceSonHaber maske-mesafe-hijyen

Özel Çağsu Hastanesi’nde gaz dediler apandisit çıktı
19.09.2020 - 10:25

Düzce’nin tanınan iş adamlarından Kemal Şen, oğlunu karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile Özel Çağsu Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Burada küçük çocuğun karnında gaz olduğunu söyleyen acil doktoru çocuğu taburcu etti. Çocuğun ağrıları devam edince küçük çocuğun apandisitinin patladığı ortaya çıktı. Son anda kurtarılan küçük çocuğun babası Kemal Şen durumu CİMER’e şikayet ederek gereken işlemlerinin yapılmasını istedi.

İnşaat firması sahibi Kemal Şen, oğlu Kayra Şen’i karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile Çağsu Hastanesi Acil Servisine götürdü. Baba Şen burada çocuğu ile yeterince ilgilenilmediğini iddia ederek karnında gaz var teşhisi konulduğunu ve küçük çocuğa lavman yaptıklarını söyledi. Aile hekiminin uyarısı ile son anda Atatürk Devlet Hastanesi’ne yetiştirilen küçük çocuk ameliyata alındı ve apandisiti temizlendi.

Durumu CİMER’e bildiren baba Hasan Şen sorumlulara gereken cezanın verilmesini isteyerek “17 Eylül tarihinde oğlumu karın arısı ve mide bulantısı şikayeti ile Düzce Özel Çağsu Hastanesi Acil servisine götürdüm. Burada ki acil doktoru Mehmet Akçay oğlumu sözde muayene etti. Hiçbir şekilde yatırıp muayene etmeden ayakta hatta yüzüme bakmadan film çektirin dedi sonrasında gazı var diyerek laman yaptırıp taburcu etti. Reçetesine de yarında ağrısı olursa diye laman yazdı.  Yine gece ve sabah istifra etmesi sonucu oğlumu Aile Hekimimize götürdüm. Yapılan muayene sonucu apandisit olduğu ve hemen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acilinden giriş yapmamızı söyledi. Geldiğimizde ultrasona ve akabinde hemen ameliyata alınan oğlum ameliyat sonrasında öğrendiğim apandisitinin patladığı ve son anda yetiştirdiğimiz için temizlediklerini öğrendim. Ben bu sorumsuzca hareket eden belki de oğlumun canına mal olacak olan bu şahsa gereken cezanın verilmesini istiyorum. Sağlığın şakası yoktur. Benim evladım kurtuldu bir başkasının canı yanmasın. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum” dedi.