Ayşe Keşir!!!

  • 12.03.2021 00:00

AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir.

Yazıya başlamadan önce belirtmeliyim ki az çok bilinir ben kendisini kendisi beni sevmez. Hatta mahkemelik dahi olmuşluğumuz var.

Şimdi yazacaklarım ayrı bizim aramızda ki husumet ayrı. Böyle değerlendirilmesi gerekir.

İlk olarak Ankara’dan milletvekili aday adayı oldu ancak kabul edilmeyip Düzce’ye milletvekili adayı gösterilerek milletvekili seçildi. Aslında hedefleri başından bu yana belliydi. Ankara’dan meclise girerek sadece milletvekili olarak kalmamak, daha yüksek makamlara yükselmek hedefi her zaman oldu.

Her kabine değişikliğinde adı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı için geçti ancak bu hedefine bir türlü ulaşamadı. Ama bu onu yıldırmadı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında meclisten yaptığı canlı yayınla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir çok erkeğim diye gezen milletvekili evinden dışarı çıkamazken Ayşe Keşir gazi meclis bombalanırken biz burayı bırakmayız diye canlı yayınlara katıldı.

Bu süreçten sonra Düzce’de beklediğimiz kadar çalışmalarıyla etkili olmasa da Ankara’da sempati topladı. Evet halkı gezdi, hal hatır sordu ama Düzce’yle ilgili dişe dokunur projesi olmadı. Bu Düzce’yi ilgilendiren bir durum olduğu için Ankara’da yerini belirlemeye başlamıştı.

Önce partisinin AK Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi oldu. Bu süreçten sonra özellikle son zamanlarda PKK ve ülke gündemine dair yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekmeye başladı. Düzce ile ilgili çok az kürsüye çıkan Keşir’in bu açıklamaları dikkatle takip edildi.

Sonuç olarak partinin en yüksek kademelerinden birine geldi. Biz diyelim kadın kolları genel başkanı siz deyin Genel Merkez Kadın Kolları başkanı.

Düzce için oldukça iyi oldu. Sadece Düzce milletvekili denmesi Düzce’nin adının bir çok platformda duyulmasına neden oldu. Aynı heyecanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü bakan olduğunda da yaşadık.

Heyecan yaşamamız gerekiyor. Düzce milletvekili partisinin en tepesine çıktı. Şu an için Türkiye’nin en güçlü partisinin tepesine çıkmak kolay iş olmamalı.

Bu başarı partili, partisiz, iktidar, muhalefet herkes tarafından takdir edilmeli.

Bu sayede Düzce’den daha başarılı insanlar çıkmalı. Heyecanlarımız daha çok olmalı. Bunlar Düzce’ye elbet bir şekilde dönecektir. En azından Düzce’nin adını duymayanlar “Ayşe Keşir Düzce milletvekiliymiş. Nerede bu Düzce?” diyerek merak edeceklerdir. Çünkü ne acıdır ki hala Düzce’nin Bolu’ya ait bir ilçe olduğunu düşünenler var.

Diğer yandan da Ayşe Keşir’in dur durak bileceği yok. Sıra önümüzde ki günlerde AK Parti Genel Başkanlık kongresi sonrası MYK’ya girmesine geldi. Yani Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı ile bir toplantı odasında diğer üyeler ile birlikte yakın temasta bulunacak.

Çok istediği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gelebilir. Yine sevinir, Düzce için heyecanlanırız. İnşallah bakan da olur.  

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.