Peki Mehmet Keleş’in neyi eksik?

  • 23.03.2021 00:00

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Düzce Belediyesi’nin şirketlerine seçimlere girerek başarısız olan eski belediye başkanları ile eski dönemde milletvekilliği yapmış bazı isimler yönetici olarak atandı.

Bu durum Düzce kamuoyunda tepkiye neden oldu!

Düzce Belediyesi kanadında kamuoyu tepkisini takan yok. Bildikleri yoldan ilerliyorlar. Ancak bunun yansımalarını ilerleyen dönemde ki seçimlerde göreceğiz. O zaman kim kimi takmıyor, kim kimi umursamıyor hep birlikte görürüz.

Tabi hemen şirketlere atandılar ama üstün bilgilerinden yararlanılacak, maaş almayacaklar denilmeye başlandı. İnşallah binlerce lira maaş almadıkları konusu doğrudur da kimsenin babasının hayrına bu işe talip olacağını düşünmüyorum.

Hem maaş almayacaklarsa ve gönüllülerse Düzce Belediyesi ise çok samimi ise istifa ettirilen eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bilgi ve tecrübelerinden neden yararlanılmıyor?

Mehmet Keleş’in diğerlerinden eksiği nedir? Görevi bıraktırılmasına rağmen hala davasından vazgeçmemiştir.

Üstelik hala Mehmet Keleş’in yaptığı kaldırımların üzerine yürümeye, Keleş’in başlattığı Melensu parkında dinlenmeye devam ederken ve Düzce’nin hemen hemen her yerinde Mehmet Keleş’in izleri varken neden bu adamın bilgi ve tecrübelerinden yararlanılmıyor?

Şahsen inanıyorum ki Mehmet Keleş’e böyle bir durum teklif edilse seve seve kabul eder ve Keleş’in maaş istemeyeceğinden de eminim.

Hayat bu, siyaset bu, bir bakmışsınız Keleş tekrar Düzce Belediye başkanı oluvermiş. Bu kez arkasından salladığınız adamın yüzüne nasıl bakacaksınız?

Şahsi fikrim şudur. Keleş tam bir dava adamıdır. Geçmişte yaptığı hizmetleri beğenin, beğenmeyin. Borçlarını eleştirin, hal ve hareketlerini sevmeyin ama dava adamı olmadığına dair kimsenin eleştirisi olamaz.

Bu yüzden Keleş’in, maaş almadan gönüllü olarak şirketlerde çalışacak eski belediye başkanlarından eksiği yok fazlası vardır. Bir değerlendirilmesi uygun olabilir.

Kalın Sağlıcakla..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.