Kuşçuoğlu, kamyoncu esnafının sorunların dinledi

DüzceSonHaber

Kuşçuoğlu, kamyoncu esnafının sorunların dinledi
11.05.2023 - 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
2

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek taşımacı esnafı ile bir araya geldi. Kamyoncular yaşadıkları sorunları anlatırken, Kuşçuoğlu ise çözüm noktasında destek sözü verdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifini ziyaret ederek taşıyıcı esnafının sorunlarını dinledi. Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz’dan taşıyıcı esnafının sıkıntıları hakkında bilgiler alan Milletvekili Adayı Kuşçuoğlu, yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda aracı olacaklarını söyledi.

Kuşçuoğlu, ziyaretleri sırasında şoför esnafının kendilerine aktardığı sıkıntıları dinlediklerini ve çözüm noktasında da destek olacağı sözünü verdiklerini belirterek “Ben bir esnaf olarak şoför esnafımızın ne kadar zor bir mesleği icra ettiğini en iyi bilenlerdenim. Kamyonculuğun zorluğu hala bitmedi. Ekmek parası uğruna binlerce kilometre yol yapıyorlar, sevdiklerinden, ailelerinden devamlı uzaktalar. Bununla birlikte Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Sanayi büyüyor, teknoloji büyüyor. Dolayısı ile kamyoncu ve taşıyıcı esnafının da yükü bununla birlikte artıyor. Aslında Türkiye taşıyıcı esnafının  sırtında gelişiyor. Ben kendilerini arıya benzetiyorum. Nasıl ki arılar çiçeklere konarak bir yandan bal yaparken bir yandan polen taşınmasına yardımcı oluyor. Çiçekler bu sayede çoğalıyor. Kamyoncu esnafımızda böyle. Bir yandan ekmek kazanırken bir yandan da Türkiye’de üretilen ürünleri hem yurt dışına hem yurt içine taşıyarak bir çok sanayi alanının gelişmesini sağlıyorlar. Yıllardır yaşadıkları sorunları biliyoruz. Arkadaşlarımız anlattı. Bu sorunları hem Düzce ölçeğinde hem ülke genelinde çözmek için çok çaba harcayacağız. Bizleri kabul ettikleri için Kooperatif Başkanı Orhan bey ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yöneticilerimizin bizim derdimizle dertlenmesi bizleri sevindiriyor. Milletvekili adaylarımıza dertlerimizi anlattık. Kendisi de çözüm noktasında aracı olacağını söyledi. Ziyareti için adaylarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kuşçuoğlu, kamyoncu esnafının ziyaretinin ardından şehir merkezinde de esnafları ziyaret ederek hem destek istedi hemde sorunlarını dinledi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Nihat
    Nihat
    11.05.2023 13:31

  • Düzceli
    Düzceli
    11.05.2023 09:50

    Adaylar neden konutlarda gezmiyor hani reis sıkılmadık el çalınmadık kapı kalmayacak demişti.Kapıya gelenler Ak partiye kayıtlı üye,vekil adayları nerede bilhassa keşir nerede?