Keşir’in kendi bölgesinde seçimlere etkisi olmadı

DüzceSonHaber

Keşir’in kendi bölgesinde seçimlere etkisi olmadı
15.05.2023 - 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
1

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Bahçeşehir Bölgesi Esentepe Mahallesi’nde oyunu kullandı. İkametgahı bu mahallede olduğu için Farabi Anadolu Lisesi’nde oy kullanan Keşir’İn kendi seçim bölgesine etkisi olmazken en yakın rakibi CHP milletvekiline 44 oy fark atabildi. Diğer yandan aynı mahallenin sakinleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir bu seçimlerde ikametgah adresini Bahçeşehir Bölgesi’nde gösterdi. Keşir oyunu Esentepe Mahallesi’nde bulunan Farabi Anadolu Lisesi’nde kullanırken, mahalle halkının Keşir’i tutmadığı sandıkta ortaya çıktı.

Keşir’in ikametgahının bulunduğu Esentepe Mahallesi’nde 2 bin 926 seçmen 8 sandıkta oy kullandı. Kullanılan oyların 975’i AK Parti’ye, 931’ CHP’ye, 327’si ise MHP’ye giderken 693 oy ise diğer partilere gitti.

Aynı sandıklarda seçmenler Cumhurbaşkanlığı için kullandıkları oyların 1760’ını Recep Tayyip Erdoğan’a,  982’sini Kemal Kılıçdaroğlu’na, 180’nini Sinan Oğan’a ve 4’ünü ise Muharrem İnce’ye verdiler.

Böylelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan Esentepe Mahallesi’nde en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’na 778 oy fark atarken, AK Parti ise en yakın raikibi CHP’ye milletvekilliği oylarında 44 oy fark atabildi.

 

 

 


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Düzceli
    Düzceli
    15.05.2023 13:08

    Beter olsun,Çakır gitti buda gitsin kendilerinden başkasına faydası olmayan insanlar bunlar iyi oldu,kendini koysaydı üçüncü sıraya güveniyordu da,rezil oldular çok sevindim valla Reis hesabını sorsun.