Fevai Arslan görevden alındı

DüzceSonHaber

Fevai Arslan görevden alındı
30.05.2023 - 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Düzce Belediyesi iştiraki olan BELTAŞ’ta yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Fevai Arslan’ın görevden alındığı öğrenildi. Ayrıca Arslan hakkında soruşturma başlatıldığı da ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.

Düzce Belediyesi’nde Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında değişim rüzgarı yaşanmaya başladı. En önemli ve kamuoyunu yakından ilgilendiren değişim ise Düzce Belediyesi iştiraki olan BELTAŞ’ta yaşandı.

Düzce kamuoyunda  tepkilere neden olan ve Düzce Belediyesi’ni zarara uğrattığı yönünde hakkında iddialar ortaya atılan AK Parti eski Milletvekili ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fevai Arslan görevden alındı.

Bununla birlikte Arslan’ın görevden alınması hakkında idari soruşturma başlatıldığı da gelen iddialar arasında yer alıyor.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Düzceli
    Düzceli
    30.05.2023 14:24

    Şaşırdınmı HAYIR.Gösterişliyi, işlekoğlunu ne kadar Ak partili varsa hepisini al görevlerinden Sn ÖZLÜ ne fırıldakların döndüğünü bilmiyorsun ÖZLÜye her şeyi güzel anlatıyorlar ama öyle değil,Alikemal Esenide al o görevden traktör şöförlüğüne verilmeli.Araştırın görün.