Parkta güzel konumda güzel

DüzceSonHaber

Parkta güzel konumda güzel
24.05.2023 - 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Camiikebir Mahallesi Eski Film Platosu alanında inşa edilen 23 Nisan Parkı’nda eğlenen çocuklar ve ailelerine sürpriz bir ziyaret yaptı. Karşılarında belediye başkanını gören vatandaşlar hem park için teşekkür etti hem de taleplerini iletti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Camiikebir mahallesinde yapılan 23 Nisan Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. Parkta oynayan çocukları tek tek seven Başkan Özlü, vatandaşların da büyük ilgisi ile karşılaştı. Millet Bahçesi 1. Etap kısmının ardından sosyal yaşam alanı olarak Düzcelilere kazandırılan parkta çocuk oyun gruplarından yürüyüş yollarına, kameriyelerden spor ve piknik alanlarına kadar birçok donatının yapımı tamamlandı. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği parkta Başkan Dr. Faruk Özlü vatandaşlarla sohbet ederek belediyeden istek ve beklentilerini sormayı ihmal etmedi.

“BURASI BİZİM İÇİN MÜKEMMEL OLDU”

Vatandaşların beğenilerini samimiyetle dile getirdiği buluşmada aileler, “burası bizim için mükemmel oldu. Aile ortamı olması, çocuklar için alanlar mükemmel düşünülmüş. Hakkınızı helal edin, sağ olun” ifadelerini kullandı. Başkan Özlü de “tüm imkanlarımız sizin için, çalışmalarımız henüz bitmedi. Sizler için yaşam alanları oluşturmaya devam edeceğiz. Belediyemizden bir isteğiniz, arzunuz benden bir talebiniz olduğunda lütfen bildirin” dedi.

“NEFİS BİR REKREASYON ALANI”

Park hakkında açıklamada bulunan Başkan Özlü, Düzce’nin merkezinde ortaya çıkan park ihtiyacına karşılık yapılan çalışmanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Bu park yaklaşık 17 dönüm arazi üzerine kuruldu. Burada çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri bir mekan oluşturduk. Kapasitesi yaklaşık 400 çocukluk bir parktır. Buna çok büyük ihtiyaç vardı. Millet Bahçesi 1. Etabı bitirdiğimizde çocuklarımızın çok ciddi bir şekilde bu parka yüklendiklerini gördüm. O yüzden burayı yapmaya karar verdik. Burada kameriyeler var. Asar Deresi’nin kenarında çocuklarımız oynayacak kameriyelerde aileler kahvaltı yapacak, çay, kahve içecek. Düzce’nin merkezinde, Düzce’nin göbeğinde çok nefis bir rekreasyon alanı oluşturduk.”


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Counterpart
    Counterpart
    24.05.2023 15:02

    Dinazor da bekliyoruz.


Düzce Belediyesi, Gündem, Yaşam