Her geçen gün kötüye giden Düzce Üniversitesi çamura battı

DüzceSonHaber

Her geçen gün kötüye giden Düzce Üniversitesi çamura battı
3.05.2023 - 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Düzce Üniversitesi’ne atandığı günden bu yana üniversitede yaşanan sorunların önüne geçemeyen ve kendisini Tıp Fakültesi Dekanı olarak atayan Nedim Sözbir, üniversitenin çamura batmasına neden oldu. Düzce Meslek Yüksek Okulu bahçesi bakım ve onarım çalışmalarından dolayı çamur içerisinde kaldı. Hibrit eğitime geçen öğrenciler ise okullarına giremediği için memleketlerine döndü.

Yaşanan deprem felaketinin ardından kapanan ve bir süre önce hibrit eğitime geçen Düzce Üniversitesi'ne bağlı Düzce Meslek Yüksek Okulu da derslere girmek için gelen öğrenciler şoka uğradı.

Yüksek okulun eğitime açılmasına rağmen okul bahçesinde başlatılan altyapı çalışması sebebiyle ortalık çamur deryasına dönüştü. Okula gelen öğrenciler bahçedeki çamur ve inşaat sebebiyle derse giremedi.  Zamanında bitirilemeyen çalışma yüzünden öğrenciler duruma tepki gösterdi. Derslere giremeyen öğrenciler memleketlerine döndü. Çalışmanın ne zaman biteceği ise bilinmiyor.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Düzceli
    Düzceli
    3.05.2023 11:18

    Ne bekliyordunuzki beyin dr Cengiz bulunmaz hşnt kumaşımı belediyede hastanede başrollerde hayırdır be ne yalaka biri asli görevini adam gibi yapıp kendini gururla neden anlattırmıyor?Tribünlere oynuyor.