Ticari taksinin çarptığı yaya ağır yaralandı

DüzceSonHaber

Ticari taksinin çarptığı yaya ağır yaralandı
9.05.2023 - 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Düzce Valiliği önünde meydana gelen kazada ticari taksinin çarptığı yaya ağır yaralandı.

Kaza Düzce Valiliği önünde meydana geldi. Valilik kavşağından şehir merkezi istikametine gitmekte olan ticari taksi, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile havaya fırlayan yaya taksinin ön camına düştü.

Ticari taksinin ön camı çarpmanın etkisi ile hasar alırken, yaya ise ağır yaralandı. Haber verilmesi ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak yaya tedavi altına alınırken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Duzceli
    Duzceli
    10.05.2023 02:02

    Bu Ticari taksiler ile ilgili yasa ve sol baştan bil denetim inceleme yapılmalı kanun tanımayan Kural tanımayan taksiciler var sayıları çoğaldı ışık emmiyet şeridi hız makas atma acil bu konu islenmeli haber yapılmalı Yoksa çok canlar yakacaklar daha .Trafik Amirliğine Rica ederiz.