Düzce siyasetin parlayan yıldızı

DüzceSonHaber

Düzce siyasetin parlayan yıldızı
24.04.2023 - 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Millet İttifakı 2. Sıra Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi çalışkanlığı ve azmi ile seçimlerin parlayan yıldızı oldu.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de siyasi partiler ve adaylar 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere tüm güçleri ile çalışmaya devam ediyorlar. Ancak seçimlerde Millet İttifakı Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, öne çıkan adaylar arasında yer aldı. Özellikle geçmiş seçimlerde en yüksek oy oranına sahip olan AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Partili adayların içerisinde enerjisi ile ön plana çıkan Tüysüz, Millet İttifakı birleşeni partilerin mensuplarıyla da kurduğu diyaloglarla takdir topluyor. Seçim gezilerinde mahalle, mahalle, köy, köy gezen Tüysüz, ayrıca evlere giderek Düzcelilere kendisini ailelerinden birisi gibi hissettirmeyi başarıyor.

14 Mayıs seçimlerinden başarıyla çıkacaklarına inandığını söyleyen Aslıhan Akbal Tüysüz, “15 Mayıs'ta varımızla yoğumuzla ayağa kalkacağız, geleceğe umutla bakacağız. 15 Mayıs'ta vatanımıza bahar getireceğiz . Bunu hep birlikte başaracağız. 15 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak. 15 Mayıs'ta tarih yazacağız” dedi.


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Ramazan
    Ramazan
    24.04.2023 23:12

    Seçilince kimse göremez onu bu şekilde