Talih Özcan “Sizin hakkınız için yola çıktık”

DüzceSonHaber

Talih Özcan “Sizin hakkınız için yola çıktık”
29.04.2023 - 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
1

 

Millet İttifakı CHP Düzce Milletvekili adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz, Jale Uzunhasan seçim çalışmalarına Bahçeşehir’de devam ettiler. Millet ittifakı CHP Düzce 1’inci sıra Milletvekili adayı Talih Özcan, kahvehane ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, önceliklİ olarak gençlerin sorunlarına değindi.

İktidarlarında her eve bereket getireceklerini ifade eden Talih Özcan, “ Her eve bereketi getireceğiz hiç endişe etmeyin. Şimdi gençler siz demokrasi istiyor musunuz, iş aş istiyor musunuz? Benim sözüm var sizin bütün hayalleriniz bizim hedefimiz olacak. Gençler umutlarını yabancı ülkelerde değil kendi ülkesinde çalışarak, üreterek alın teri dökerek kazanmasını bilmeli ve kazanmalı. Siyaset kurumu da bunun alt yapısını oluşturmalı,” dedi.

Türkiye’nin de Düzce’nin de değişime ihtiyacı olduğunu belirten Talih Özcan konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi: “ Bir değişime ihtiyacımız var. Adaleti, hakkı, hukuku savunmak için yola çıktık. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, fakir fukaranın elektriğinin, suyunun, doğalgazının kesilmediği bir Düzce sözü veriyorum.

Kırsalda çalışan kadınların bütün sosyal güvenlik primlerini biz ödeyeceğiz. Kadınlar sahipsiz kalmasın. Devlet kadınların bir numaralı güvencesi olmak zorundadır. Evde bütün sıkıntıları, acıları çeken kadındır.

Her annenin çocuğunu huzur içinde okula göndermesini isterim. Ekmeğine salça sürüp çocuğunun çantasına koyan anneler var. Çocuk okula gidecek, diğer arkadaşlarıyla beraber sütünü, yemeğini yiyecek; bedel ödemeyecek. Bir devlet kendi evladına bakamıyorsa sosyal devlet değildir. Çocuklar arkadaşlarıyla beraber güle oynaya yemeğini yemeli, eve huzur içinde dönebilmeliler.”


Editör: D. Son Haber

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Yorumsuz
    Yorumsuz
    1.05.2023 01:13

    Duzcedeki yayın kuruluslarida bu kadar aşikar yandaşlık yaparsa vay halimize. Adamı öve öve bitiremediniz. Talih ozcanin bir aya kadar hiçbir meziyet bile yokken üstelik. Yazık çok yazık para menfaat cikar rant bu kadarmı degerli