Abdurrahman Uzun’dan Düzce mitingi sonrası Kılıçdaroğlu’na ağır eleştiri

DüzceSonHaber

11.05.2023 - 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
5

 

Sosyal medyada yayınladığı videolarla sık sık gündeme gelen siyaset uzmanı Abdurrahman Uzun, Düzce’de miting yapan CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır dille eleştirdi. Uzun, yayınladığı videoda “Hadi Düzce meydanında Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağım desene” dedi.

Özellikle doğalgaz konusunda çektiği videoyla bir anda Türkiye gündemine oturan ve öncelikle Milletvekili Cemal Enginyurt başta olmak üzere bir çok siyasi ismin eleştirdiği siyaset uzmanı Abdurrahman Uzun, bu kez Düzce mitingi sonrası 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Düzceliler tarafından açılan pankart üzerinden Kılıçdaroğlu’na ağır eleştirilerde bulunan Uzun, “Şimdi Düzceliler diyorki Kemal Kılıçdaoğlu’na meydanda hadi söylesene bu meydanda çocuklarımızı şehit eden HDPKK’nın eş başkanı Selahattin Demirtaş’ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım diye. Düzce meydanında yiyorsa toton söylesene. Düzceliler böyle diyorlar adama. Hadi. Görelim sizi. Mansur Yavaş’ta çıkıyor, milliyetçilikten bahsediyor. Bu dili Meral Akşener’de kullanıyor. Ben diyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağım, PKK’lıları serbest bırakacaklar. Buna aklınız eriyor mu? Diyor. Ben diyor bu memleketin milliyetçiliğinin kefili benin diyor. Sen kimsin? Mansur Yavaş sen kimsin? Sana otur dediklerinde oturuyorsun, kalk dediklerinde kalkıyorsun. Sana şu adamın yanında duracaksın dediklerinde orada duruyorsun. Şurada konuşacaksın dediklerinde onu konuşuyorsun. Senin kendi iraden, kararın, duruş yok. Bu tiyatroyu kuranlar Ekrem’e dediler sen HDP’lilere sempatik görün, Mansur’a sende milliyetçi muhabbetleri yok. İki tarafa hoş görünelim Recep Tayyip Erdoğan’ı indirelim. Mansur Yavaş’ın kendi iradesi, kendi duruşu, kendi kararı yok. Eğer bir duruşu olsaydı onu Ankara’da sahnede konuşturan akıl onu Van’da, Batman’da da konuştururdu. Demek ki sıkıntı var” dedi.  


Editör: D. Son Haber
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (5)

  • Duzceli
    Duzceli
    11.05.2023 15:18

    Bos yapma yalamaligi birak ne biliyonda konusuyoon..o pankarti astiran ve insanlari provakasyona orgutleyen sizin vekiliniz.emri verdi ceplerinede 3 bes kurus ahh ne ala memleket..Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ettiler..

  • Düzceli
    Düzceli
    11.05.2023 12:32

    Senin gibi Ak parti yağdanlıkları çok var ücretini alıp konuşan mesela ulusal kanalda nagihan,hacı,cem ve şişko adını hatırlamadım parayı alan konuşuyor zavallısınız sarayın adamları olduğunuz aşkare zaman biraz zaman keser döner sap döner gerisini bilin artık.

  • özcan
    özcan
    11.05.2023 10:00

    siyaset uzmanıymış...karaktersizin teki...iktidar yalaması...Ayrıca o pankartı Düzceliler değil..Ayşe keşir ve faruk özlü yalamaları astı..

  • Üveyik
    Üveyik
    11.05.2023 09:50

    Saray da kullanilmayacak artik, bi sirkte soytariligina devam edersin.

  • Düzceli
    Düzceli
    11.05.2023 09:25

    Dağa Hakim Savcıyı,lahmacunları,otobüsün üzerinde pkk lıları,trt kürdiye o şahsı,imralıdan gelen mektubu okumaya,ne istedinde yapmadık diye pensilvanyaya seslenmeyi tüm bunları kim yaptı gardaş?